dimarts, 12 de juny del 2012

El San Roque, sotscampió de Copa Catalana de gimnàstica rítmica




El club San Roque aconsegueix tres segons podis i dos tercers.
El passat diumenge 10 de juny es va celebrar a la ciutat de Sta. Coloma de Cervelló la final de Copa Catalana nivell XIII en la que participaven, en categoria alevi, Elisabeth Valiente en mans lliures que va quedar sotscampiona de Catalunya. En l’exercici de cèrcol va assolir el quart lloc, i en aparell pilota va quedar la quarta. En categoria infantil Raquel Cañizares també va quedar sotscampiona de Catalunya en mans lliures, i en aparell cèrcol va quedar cinquena.
Maria Cosano va quedar tercera de Catalunya en aparell cinta, en aparell pilota Mar Remon va quedar sotscampiona de Catalunya. En categoria júnior Elsa Montes va quedar tercera de Catalunya amb aparell cinta, Gemma Castillo va quedar quarta i Andrea Roures va quedar la sisena. Les seves entrenadores Sara Jiménez i Sonia Gutiérrez estan orgulloses de la confiança que van tenir les gimnastes a pista ja que aquesta seguretat demostra que van preparades per el pròxim campionat d’Espanya.
GIMNESTRADA DE MONTBUI
El divendres a la nit el club va assistir a la Gimnaestrada que es va organitzar a Montbui amb tots els conjunts d’estètica i el conjunts escolars, on totes les nenes s’ho van passar d’allò més bé. En tractar-se d’un acabament de temporada en el que no hi ha cap pressió de competició, es va poder gaudir del moment del ball i de les companyes i entrenadores.
PROPERA PARADA: LOGRONYO
Comença des de dijous dia 14 a diumenge 17 de juny a la ciutat de Logronyo en el Palau d’Esports de les Gaunes el Campionat d’Espanya de gimnàstica rítmica per clubs i autonomies en individual del nivell XIII i en que i partipen un total de sis-centes gimnastes que competiran en les categories benjamí, aleví i junior.
Del club vilanoví San Roque i defensant a Catalunya participen en categoria aleví Elisabeth Valiente amb mans lliures, cèrcol i pilota, amb categoria junior Andrea Roures amb aparell pilota, Gemma Castillo amb aparell maces, Elsa Montes amb aparell cinta i Judit Sabria amb aparell cèrcol. Les gimnastes aniran acompanyades per la seva entrenadora Sara Jiménez i amb els familiars de les gimnastes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada