dimecres, 10 d’octubre del 2012

Fantàstic començament de temporada del San Roque

El passat dissabte 6 d’octubre a la ciutat de Tarragona i al pavelló del Nàstic es va celebrar la 1ª fase de conjunts de copa catalana (tots els nivells) i el campionat de Catalunya base (classificatori per el campionat d’Espanya).

La Unión Deportiva San Roque va presentar a quatre conjunts, els quals tots ells van fer unes posicions increíbles, que ens demostren el gran treball que hi han fet, dia rere dia, d’entrenaments molts durs i de exigència màxima, per part de les entrenadores Sara Jimenez i Sonia Gutierrez, ja que les 1es fases són molt dures per la incertesa de no saber el nivell que porten tots els demés conjunts de la competicio i de que els nervis i la pressió juguen molt males jugades. Tots quatre conjunts van pujar al podi.

A primera hora de la tarda van competir els nivells, VII (base) i VIII. 3er va quedar el conjunt aleví nivell VII amb dues cordes i tres pilotes format per Carlota Miramunt, Aina Sorolla, Aida Morales, Berta Pons, Carla Bosch i Sandra Domínguez; classificant-se per al campionat d’Espanya, que es celebrarà a Saragossa al novembre. En 3er lloc van quedar les juniors nivell VIII amb tres cercol i dos maces, format per Gemma Castillo, Judit Sabrià, Andrea Roures, Gisela Muñoz i Elsa Montes.

Cal destacar també a les gimnastes que han sigut cedides pel San Roque, per poder formar part de la competició de conjunts i tenir opció a classificar-se també per anar al campionat d’Espanya. Maria Cosano i Raquel Cañizares, amb la Salle de Tarragona; Sira Montes i Anna Ainsua, amb el Vitry de Girona, que van aconseguir fer podi amb un segon i un tercer lloc. S’ha de felicitar a totes elles i a les seves famílies per el gran esforç que estan fent.

Per últim, a la segona part del campionat, va competir el conjunt aleví nivell IV amb cinc pilotes i aconseguiren la 2ª posició amb Tania Navas, Itziar i Paula Mensa, Alba Bosch, Anna Ais i Ainoa Crespo; el conjunt infantil nivell V amb cinc cercols, format per Marta Villar, Raquel Munuera, Eliza Irasoc, Georgina Llanes i Laia Guerra van aconseguir una merescuda 1ª posició.

La segona fase de copa i el campionat de Catalunya del nivell VIII es celebrarà a Lloret de Mar el pròxim dia 1 de novembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada